اطلاعات تماس مشاور و دفتر یاقوت سرزمین آریایی
دفتر تهران: ۰۲۱۸۸۰۵۶۶۵۶ – ۰۲۱۸۸۴۸۰۹۹۹ خانم آقایی: ۰۹۳۶۷۷۷۷۹۰۲
دومینیکا یک کشور جزیرهای در جنوب شرقی دریای کارائیب است. پایتخت این کشور رزو، واحد پولی آن دلار شرق کارائیبی است و زبان رسمی آن انگلیسی است. دومینیکا با ۷۵۰ کیلومتر مربع و جمعیت بالغ بر ۷۱ هزار نفر، یکی از جزایر کوچک کارائیب است .
این کشور دارای آب و هوای گرم و مرطوب است و جنگلهای بارانی غنی و پوشش گیاهی فراوانی دارد. دومینیکا برای گردشگران خود بیشتر به عنوان یک مقصد گردشگری طبیعی معروف است و دارای جاذبههای طبیعی متعددی مانند کوههای جنگلی، آبشارها، سواحل زیبا و ریفهای قرمز و آبی است. از جمله جاذبههای دومینیکا میتوان به پارک ملی مورن تروا پیتونز، آبشار تانتون، جزیره کوکونات گروو، ساحل بیاه و کاخ بوکا است. همچنین، فرهنگ و تاریخ دومینیکا نیز برای گردشگران جالب است و شهر قدیمی رزو و قلعه فورت شارلز از جمله مکانهایی هستند که باستانشناسان و گردشگران تاریخی را به خود جذب میکنند.
با سرمایهگذاری در دومینیکا، میتوانید تابعیت این کشور را دریافت کنید و پاسپورتی مادامالعمر بدون نیاز به تمدید به دست آورید. یکی از مزایای دریافت تابعیت و پاسپورت دومینیکا این است که شما نیازی به حضور در این کشور ندارید و میتوانید بدون اقامت در آن، شهروندی را اخذ کنید. برای ایرانیان، دریافت تابعیت دومینیکا به دلیل اعتبار بالای پاسپورت آن، بهترین گزینه برای بهرهمندی از فرصتهای جهانی است. با دریافت تابعیت دومینیکا، شما میتوانید پاسپورتی با ارزش بالا و بدون نیاز به مراجعه مکرر به سفارتخانهها و دشواریهای مربوط به دریافت پاسپورت کشورهای دیگر را دریافت کنید. علاوه بر این، تابعیت دومینیکا به شما امکان میدهد که راه فرزندان و نسلهای آینده برای تحصیل و زندگی در بهترین کشورهای اروپا را سهولت بخشید.
پاسپورت دومینیکا که از آن به عنوان پاسپورت دوم یاد می شود مزایای زیادی را برای شهروندان خود به همراه دارد:
از جمله:
ارزش پاسپورت دومینیکا: طبق آخرین گزارشات سال 2023، پاسپورت دومینیکا رتبه 32 جهانی را دارد که با داشتن آن می توان به بیش از 140 کشور بدون ویزا سفر کرد. اعتبار زیاد پاسپورت دومینیکا باعث شده بسیاری از سرمایه گذاران از طریق سرمایه گذاری درخواست اخذ اقامت دومینیکا را دهند.
از آن جایی که دومینیکا مورد حمایت انگلستان است بنابراین هر ساله اعتبار آن افزایش می یابد.
مدت زمان اعتبار پاسپورت دومینیکا: این پاسپورت اعتبار 10 ساله دارد و با پایان آن قابل تمدید است. البته پاسپورت کودکان زیر 16 سال دارای اعتبار 5 ساله می باشد.
کشور های اروپایی مانند مانند انگلیس، آلمان، ایتالیا، فرانسه، هلند، نروژ، اسپانیا، سوئد، صربستان، مجارستان، روسیه، فنلاند، ارمنستان، یونان، اتریش، بلاروس، قبرس، پرتغال، سوئیس و اوکراین
کشور های آمریکایی مانند برزیل، پرو، کلمبیا و ونزوئلا
کشور های آسیایی مانند چین، کره جنوبی، مالزی، سنگاپور، هنگ کنگ و همچنین کشور آفریقایی مصر
مدت اقامت در این کشور ها محدود بوده و برای بعضی از کشور ها مانند اکثر کشور های اروپایی ۹۰ روز است.
اما با داشتن پاسپورت دومینیکا می توانید بدون ویزا در کشورهای حوزه بریتانیا یعنی انگلستان، ایرلند، ولز و … اقامت داشته باشید و با هر بار ورود و خروج تا ۶ ماه در انگلستان اقامت داشته باشید.
برای دریافت پاسپورت دومینیکا راه های زیادی وجود دارد که 2 مورد از پرطرفدار ترین آن از طریق کمک مالی بلاعوض به دولت دومینیکا و سرمایه گذاری در املاک می باشد.
برای ایرانیان تنها راه اخذ پاسپورت دومینیکا، کمک مالی بلاعوض به دولت دومینیکا می باشد.
یکی از رایج ترین راه های اخذ پاسپورت دومینیکا؛ کمک مالی بلاعوض به دولت دومینیکا می باشد. در این روش مبلغی را به حساب دولت دومینیکا واریز می کنید و در ازای آن اقامت دائمی دومینیکا را دریافت می کنید. در نظر داشته باشید که این مبلغ واریزی غیر قابل استرداد است. بسته به تعداد نفرات متقاضی و شرایط سنی آن ها، میزان مبلغ واریزی متغیر است. مبلغ کمک مالی بلاعوض به دولت از ۱۰۰,۰۰۰ دلار شروع می شود.
شما برای بدست آوردن اقامت دومینیکا اصلا نیازی به حتی یکبار سفر به این کشور ندارید.
املاک و مستغلات در کشور دومینیکا یکی از بازارهای املاک و مستغلات مقرون به صرفه در منطقه کارائیب هستند. با سرمایهگذاری حدود 200,000 دلار در املاک و مستغلات این کشور، میتوانید از تابعیت دومینیکا بهرهمند شوید. برای دریافت تابعیت دومینیکا از طریق سرمایهگذاری در املاک، متقاضیان باید املاک و مستغلاتی را با ارزش حداقل 200,000 دلار در کشور دومینیکا خریداری کنند و به مدت حداقل سه سال مالکیت این املاک را حفظ کنند. اگر متقاضی مالکیت خود را به مدت پنج سال حفظ کند، پس از آن میتواند ملک خود را به فروش برساند.
سلام.
در خدمت شما هستیم چطور میتونیم کمکتون کنیم؟